Ce face Alexandra Dinu pentru a se menține într-o formă fizică excelentă. Vedeta a dezvăluit secretul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 11:40

Alexandra Dinu a revenit în atenția publicului din România odată cu noul sezon al show-ului “Românii au talent”, difuzat la Pro TV. Fosta soție a lui Adrian Mutu face parte din juriul show-ului de talente alături de Andra, Florin Călinescu și Andi Moisescu.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, declara frumoasa actriță la scurt timp după ce s-a anunțat că va face parte dintre jurații emisiunii de la Pro TV.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Alexandra Dinu a împlinit pe data de 3 ianuarie 2021 vârsta de 40 de ani și arată mai bine ca niciodată.

Care este secretul ei? Vedeta de televiziune nu a apelat la intervenții estetice și spune că reușește să se mențină într-o formă atât de bună mulțumită metabolismului extraordinar pe care-l are.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm”, a mărturisit Alexandra Dinu, potrivit okmagazine.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter