Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducanu

Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:33

Timp de 5 ani, Răzvan Simion (40 de ani) a format un cuplu cu artista Lidia Buble (27 de ani). Perechea s-a despărțit în 2020. Ulterior, în presă s-a speculat că prezentatorul de televiziune ar forma un cuplu cu asistenta TV Ramona Olaru (31 de ani).

Ce diferență de vârstă este între Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducanu

Cu toate acestea, co-moderatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani formează un cuplu cu Daliana Răducanu arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită.

În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia. Răzvan și Daliana formează un cuplu de mai bine de 10 luni.

Între Răzvan și Daliana este o diferență de vârstă de 10 ani, tânăra având 30 de ani. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul ei.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Până acum, nici Răzvan, nici Daliana nu au vorbit public despre relația lor. După relația expusă publicului cu Lidia Buble, prezentatorul își dorește, probabil, să păstreze aspectele acestea ale vieții sale personale pentru el, cel puțin pentru moment.

Într-una dintre edițiile recente ale emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, Răzvan a glumit: „Întotdeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”. Deși s-au despărțit, Răzvan și Lidia continuă să lucreze împreună.

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter