Ce crede fiica lui Cătălin Crișan despre divorțul părinților săi

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 iunie 2018, 23:25
Cătălin Crișan, în vârstă de 50 de ani, a divorțat în anul 2009 de Lucia Bubulac, cea alături de care astat 14 ani, și cu care are doi copii, pe Daria, în vârstă de 18 ani, şi pe Raris, de 14 ani.

Dacă inițial Daria a fost supărată pe tatăl său și o perioadă bună de timp a refuzat să-l vadă și să-și petreacă prea mult timp alături de acesta, iată că acum, în preajma majoratului, aceasta și-a schimbat părerea: „Mama este cea mai bună prietenă a mea şi aşa şi trebuie să fie! Au fost numai lucruri din care am învăţat, mă bucur că s-a întâmplat aşa. Sunt mai pregătită pentru viaţă! Trebuie să învăţ din greşelile părinţilor mei. Las totul în mâinile lui Dumnezeu”, – a declarat Daria Crişan la emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars.

Daria si mama sa

Daria și mama sa, Lucia Bubulac

Fiica lui Cătălin Crișan a moștenit talentul de la părinții săi și este foarte obișnuită cu lumina reflectoarelor, având în vedere că de mică a început să cânte, iar anul trecut a jucat rolul principal în piesa regizată de tatăl său:Talentul se moşteneşte. Şi fratele meu este foarte talentat. Ştiu sigur că este foarte mândru de mine. Mereu mă încurajează, dar este şi foarte critic cu mine. Îmi dă sfaturi de scenă”, – a continuat Daria Crișan.

Ce crede fiica lui Cătălin Crișan despre divorțul părinților săi

La doar un an de la divorțul de prima soție, Cătălin Crișan ajunge iar la starea civilă, de această dată cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa. Cei doi au împreună o fetiță, Lara Maria, însă în 2013 divorțează și de aceasta.

Citește și – Cristina Rus, despre viața alături de un milionar și departe de scenă

Citește și – Cât este de scump! Băiatul adoptat al lui Horia Brenciu a împlinit 4 ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter