Ce cadou primește în fiecare an Alina Sorescu de la Alexandru Ciucu la aniversarea căsniciei

De Mădălina Manole, pe
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aniversat ieri 8 ani de căsătorie. Pe data de 12 septembrie 2010, cei doi deveneau soț și soție și, iată, sunt unul dintre puținele cupluri din showbizz-ul autohton care au făcut față cu brio probei timpului.

Alina Sorescu, 32 de ani, și Alexandru Ciucu, 42 de ani, sunt un cuplu discret, îndrăgit, iar cei doi se pot mândri cu o căsnicie trainică și longevivă. Cu toate că artista recunoaște că de-a lungul timpului au existat, așa cum era firesc, și momente mai tensionate și mai puțin plăcute, cei doi au știut să le facă față și să le depășească de fiecare dată: Nu știu dacă e o rețetă, cred că fiecare își găsește jumătatea. E o provocare să reziști împreună, dar noi avem un țel comun. Avem două fetițe care ne întregesc.  Important e să fim fericiți și să ne creștem fetițele frumos. Eu sunt foarte echilibrată, nu îi dau motive de neînțelegeri.”, – a mărturisit Alina Sorescu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu aniversare casatorie

Ceea ce este de apreciat în povestea lor de dragoste este faptul că Alexandru Ciucu nu lasă să treacă nicio aniversare a căsătoriei fără să-și surprindă soția cu un cadou. Designerul și-a creat deja o tradiție în acest sens și în fiecare an vine cu… un inel: “Am primit un inel, așa face în fiecare an. A trebuit să-l las la scurtat. E albastru, de data asta l-am ales eu. De obicei se ducea singur, i-am zis să mai schimbe, dar el vrea să-mi dăruiească inele.”

Alina Sorescu si fetitele saleAlina Sorescu și Alexandru Ciucu au împreună două fetiţe, pe Elena Carolina, în vârstă de 4 ani, şi pe Ana Raisa, în vârstă de 2 ani.

Citește și – Cât a costat inelul de logodnă al Valentinei Pelinel. Bijuteria este spectaculoasă

Citește și – Keo și Misty, prima poză cu chipul fetiței

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter