Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

De Unica.ro, pe

Antonia (32 de ani) și Alex Velea (37 de ani) formează un cuplu de la finalul anului 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Akim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

„A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

De curând, Antonia a primit un cadou de la solist. „Mulțumeeesc, Alex! Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”, a scris cântăreața pe videoclipul postat la Insta Story. Artista a primit o poșetă sport Balenciaga, în valoare de 1.650 de euro.

Cuplul a fost întotdeauna deschis în privința pasiunii pentru modă. „Investesc mult în imaginea mea, iar, pe lângă asta, investesc și în copii. Știu și ei cu ce se îmbracă, nu doar eu! Dominic știe de Balenciaga și de Gucci, pentru că ne aude pe noi, dar încă nu își alege el hainele. I le comand eu. Când fac shopping pentru mine, mă duc repede și la secțiunea de copii și mai bag ceva acolo în coș”, declara Antonia în octombrie 2019, pentru Libertatea.

„Nu dăm toți banii pe haine. Suntem calculați. Este o pasiune și o investiție, dar facem totul cu cap. Trebuie să mai și punem bani deoparte”, a mai spus atunci. „Alex mă ajută foarte mult. Suntem amândoi cam pe aceeași direcție și ne ajutăm unul pe altul și chiar împrumut multe haine de la el”, mai declara artista într-un alt interviu.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Antonia și Alex Velea au răspuns acuzațiilor de hărțuire făcute la adresa lor

De ce nu a postat Antonia fotografii de la aniversarea de 11 ani a fiicei sale, Maya

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

La sfârșitul anului 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”, Alex a vorbit atât despre logodna, cât și despre nunta cu Antonia. „Am avut grijă să duc până la capăt toată treaba și am vrut să o surprind. (…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat. Amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus solistul.

„Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta. Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui. Nu vrem o nuntă prea mare. E nasol pentru că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a completat.

În februarie 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat.

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter