Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 11:04

Alina Sorescu a introdus acțiunea de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022. Fostul cuplu are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6.

Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate.

„Ne-am mutat în casa nouă de câteva săptămâni, după trei ani și jumătate de chin. Soțul meu a fost șef de șantier… Dar am terminat. Am vrut un loc unde să ne creștem fetițele armonios. E o casă potrivită pentru nevoile noastre, locuim și cu bunicii”, povestea Alina Sorescu atunci, la Pro TV.

Vila din Pipera a fost evaluată la 500.000 de euro. În rest, Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Alina Sorescu, primele declarații despre divorț

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare”, a scris solista în mediul online.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a completat.

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actrița Cătălina Grama, cu fiica la spital după sărbătorile de Paște. „Ni s-a părut ca a durat o eternitate”

Pepe, primele declarații despre numele fiului său. Iubita artistului va naște în această vară

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

„Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință la Cerbul de Aur. El a fost nașul spiritual, chiar dacă nu a fost căsătorit, pentru a ne fi naș oficial. (…) M-a cerut de soție fix un an mai târziu, fix în ziua în care făceam un an. După încă un an, am făcut nunta. Nu am găsit fix pe 5 septembrie, când ne-am cunoscut noi, dar ne-am căsătorit pe 12”, povestea Alina Sorescu în urmă cu ceva timp, în emisiunea „La Măruță”.

„Mi-a plăcut de ea și m-am dus țintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea și am vorbit cu ea. E diferență de 10 ani. Noi am terminat aceeași școală generală, dar nu ne-am întâlnit niciodată în perioada școlii”, mai povestea și Alexandru Ciucu în trecut.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter