Ce artiști celebri au fost invitați la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 05 mai 2018, 10:45
O lume întreagă așteaptă cu sufletul la gură ziua de 19 mai, ziua în care Prințul Harry (33 ani) se va căsători cu iubita lui, fosta actriță Meghan Markle (36 ani). Cu toate că mici detalii legate de eveniment au fost date publicității, lista invitaților rămâne încă un secret bine păstrat.

La nunta Prințului Harry cu Meghan Markle sunt așteptați să sosească reprezentanți ai celor mai importante Case Regale din Europa, dar și prieteni apropiați ai mirilor. Și cum la Casa Regală lucrurile stau diferit față de lumea reală, cea în care trăim noi, prietenii cuplului regal sunt, în mare parte, staruri internaționale.

Citește șiMeghan Markle, obligată să ia lecții de etichetă înainte de nuntă

Citește șiMeghan Markle va încălca o tradiție de sute de ani la nunta sa cu Prințul Harry

Ce artiști internaționali vor participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Tabloidul britanic DailyStar a aflat recent, dintr-o sursă apropiată Casei Regale, că două staruri internaționale vor fi prezente la nunta lui Harry cu Meghan Markle. Este vorba despre Elton John (70 ani) și Gordon Sumner, mai exact celebrul Sting (66 ani).

Se pare că Elton John este prieten bun cu Prințul Harry, pe care îl cunoaște de când acesta era copil. Artistul a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Prințesei Diana, mama lui Harry, și a cântat la înmormântarea acesteia, din 1997.

Pe de altă parte, Sting, vocalistul trupei Police, este unul dintre cântăreții preferați ai Reginei Elisabeta a II-a, bunica lui Harry, și el fiind prieten apropiat al cuplului regal.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter