Ce a ales Vera, fata cea mică a Laurei Cosoi, de pe tavă, la petrecerea de tăiere a moțului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 15:16

Pe 15 august 2021, Vera, fata cea mică a Laurei Cosoi (38 de ani) și a soțului ei, Cosmin Curticăpean (43 de ani) a împlinit vârsta de 1 an. Actrița a respectat tradiția și a organizat o petrecere de tăiere a moțului micuței Vera. La petrecere au participat rudele și prietenii apropiați ai Laurei și ai lui Cosmin, iar frumosul eveniment a durat trei zile.

“O petrecere ca-n povești, de 3 zile și 3 nopti, cu familia extinsă, adunați cu toții din Ardeal și Moldova să o sarbatorească pe Vera Maria, fiica noastră venită pe lume în zi de mare sărbătoare”, a dezvăluit Laura Cosoi pe blogul său.

Cel mai așteptat moment al petrecerii a fost, în mod evident, cel în care Vera și-a ales de pe tavă câteva obiecte simbolice, despre care se spune că îi prevestesc liniile destinului. Micuța a ales un stilou, o pereche de poante și o statuetă ce o înfățișează pe Fecioara Maria.

Citeşte şi: Actrița Mena Suvari, despre violurile din adolescență: „O parte din mine a murit atunci!”

Citeşte şi: Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, însărcinată pentru a doua oară

Citeşte şi: Sora lui Cătălin Scărlătescu, despre viața amoroasă a celebrului chef

Citeşte şi: Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe iubitul ei, Mike:”Nu știa cine sunt. Nu știa de găină…”

“Vera a ales stiloul, poantele, pe care le-am pus ca simbol al universului artistic și o statuetă cu Fecioara Maria, ceea ce înseamnă că va fi apropiată de credință. Cel puțin în interpretarea noastra de acum! Stilou am ales și eu când eram mică, dar și Rita. Se pare că, la fel ca mine, și fetele vor avea treabă cu scrisul de-a lungul vieții lor!”, a adăugat actrița.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de peste șapte ani, iar în 2015 au devenit soț și soție. Cei doi mai au împreună o fată, pe nume Rita, care s-a născut în luna iunie a anului 2018.

Tatăl Laurei Cosoi, răpus de COVID-19 în toamna anului 2020

Tatăl Laurei Cosoi, Marius Cosoi, s-a stins din viață pe 26 noiembrie 2020, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Marius Cosoi, fost sportiv de performanță, avea diabet, iar după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

„Azi, tăticul meu iubit și bun a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor …”, a scris atunci actrița în mediul online.

La câteva luni după pierderea părintelui, Laura Cosoi și-a deschis sufletul și a făcut câteva mărturisiri emoționante despre ultimele luni din viața tatălui ei.

„Din momentul în care am aflat ca există acest COVID, în luna martie a anului trecut, vorbeam foarte mult cu tata, el fiind diabetic. Ce a fost cel mai ciudat în tot periplul ăsta a fost că tata-mi tot spunea ‘eu am să mor de COVID’. Eu îi spuneam ‘te rog frumos să nu vorbeşti aşa, opreşte-te’. Eu fiind şi însărcinată, mi se părea un act de egoism. Închideam telefonul şi plângeam. Mă găsea Cosmin plângând. Am plans mult în perioada aia, eram foarte stresată pentru el în special” i-a mărturisit Laura Cosoi prezentatoarei Andreea Braşoveanu, în emisiunea “Brave Talk”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter