Catrinel Sandu s-a logodit: „E prima dată când am un partener în adevăratul sens al cuvântului”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 iulie 2018, 10:35
Catrinel Sandu s-a logodit cu iubitul său, un american pe nume Steve, pe care fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor preferă să-l țină departe de ochii curioșilor.

Catrinel Sandu a obținut divorțul de soțul său, Gabriel Trifu, în urmă cu jumătate de an, iar acum se pregătește să ajungă din nou la altar. Cei doi au împreună două fetițe și au ales să rămână prieteni de dragul lor: Am rămas în relaţii bune cu fostul soţ. Fetele stau cu noi aproape în permanenţă şi mai merg şi la tati atunci când timpul ne permite. Nu este uşor, acel capitol s-a încheiat, avem o altă vârstă, suntem altfel asumaţi într-o relaţie la 40 de ani.” – declara Catrinel Sandu în urmă cu câteva zile la Pro Tv. Catrinel Sandu a primit inelul de logodnă și plină de entuziasm, cu zâmbetul larg pe buze, aceasta a postat imaginea pe conturile de socializare.

Catrinel Sandu - inel de logodna

Viitorul său soț, Steve, mai are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară, care își petrec o bună parte din timp alături de tatăl lor și de noua familie și se înțeleg de minune cu fetițele lui Catrinel Sandu: ”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să îşi dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poţi să găsesti pe cineva care să te facă fericită”, – a povestit Catrinel Sandu la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

Catrinel Sandu si fetitele sale

Citește și – Vladimir Drăghia se însoară. Când și unde va avea loc nunta

Citește și – Ce a declarat Keanu Reeves despre Ana Ularu

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter