Cum a făcut Catrinel Menghia bani în pandemie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 mai 2022, 18:48

De când a devenit mamă, Catrinel Menghia (35 de ani) își dedică cea mai mare parte a timpului îngrijirii fiicei ei Caroline Léon și afacerii de familie pe care o are.

Cum în ultimii ani nu a mai putut activa la fel de mult în cariera de fotomodel din cauza pandemiei, Catrinel a reușit să obțină venituri considerabile din afacerea cu flori a familiei. Vedeta a povestit recent că este fericită că a putut rămâne activă, iar vânzarea florilor este o afacere care dă roade, cu toate că vremurile pe care le trăim acum cu toții sunt mai complicate.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-au adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir.  Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mai spus vedeta, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citeşte şi: Cum arată fetița lui Catrinel Menghia. Caroline a moștenit frumusețea mamei ei

Cât despre rolul de mama, Catrinel Menghia spune că nu i-ar strica o vacanță.

„E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând. Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile”, a adăugat aceasta.

Catrinel Menghia și partenerul ei de viață, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (42 de ani), locuiesc în Italia și au aniversat, pe 20 septembrie 2020, nouă ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, Caroline Léon, care pe 25 februarie 2022, a împlinit vârsta de 3 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter