Catrinel Menghia, complet goală pe internet

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 aprilie 2020, 11:21
Catrinel Menghia și-a surprins complet fanii cu o fotografie în care apare complet goală. Celebrul fotomodel se află în izolare la domiciliu alături de familia sa, însă mesajele pe care le trimite pe rețelele de socializare sunt pline de speranță și optimism.

Catrinel Menghia, în vârstă de 35 de ani, locuiește chiar în Italia, țara cea mai afectată de epidemia de coronavirus. Frumoasa actriță se află în izolare la domiciliu alături de partenerul său de viață, Massimiliano Di Lodovico, și de fiica, Caroline, în vârstă de doar un an.

Catrinel Meghia profită de aceste zile de izolare la domiciliu pentru a depăna amintiri și împărtășește cu fanii momente din cariera sa. Prin urmare, actrița a postat o fotografie din anul 2008 în care apare complet goală, iar imaginea a fost pe placul fanilor care și-au manifestat admirația vizavi de formele scluptate ale fotomodelului.

Citește și – Adelina Pestrițu a câștigat procesul cu Lucian Becali și a donat întreaga sumă pentru lupta împotriva coronavirus

Alături de fotografia în care apare complet goală, Catrinel Menghia a scris și un mesaj încurajator: “Ne vom întoarce să mutăm munții!” .

Catrinel Menghia, cunoscută în afară cu numele de Catrinel Marlon, în vârstă de 33 de ani, trăiește o poveste de dragoste de 8 ani cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico (41 de ani), după ce, în primăvara lui 2011, Catrinel  a divorțat de impresarul sportiv Massimo Brambati pentru că acesta o înșelase în repetate rânduri. Actrița a devenit mămica pentru prima oară, în luna februarie a anului trecut.

Citește și – Cum se protejează Jojo de coronavirus: “Mai bine exagerăm decât să luăm lucrurile prea ușor”

Vezi imaginile cu Catrinel Menghia goală în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter