Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 11:43

Andreea Bănică (42 de ani) a publicat în mediul online o fotografie fără machiaj. Nu este prima și, probabil, nici ultima dată când va face asta. Solista este foarte încrezătoare în frumusețea ei naturală.

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

„Ziua aia bună, când poți să ieși din casă nemachiată 🤪🌸”, a scris în descrierea fotografiei. Urmăritorii artistei au fost plăcut impresionați. „Ești frumoasă oricum!; Să mai pui poze și nemachiată; Toată admirația!; Cât de frumoasă ești și naturală!; Nu contează machiajul când ai trăsături frumoase ale feței;

Tu poți ieși oricând nemachiată! Ești divină!!!; Ești frumoasă oricum… tu ai ceva aparte. Nu trebuie să ne mai demonstrezi nimic!; Prin faptul că ești atât de frumoasă și nemachiată dai clasă multor coțohârle de pe „acilea”, de pe Instagram! Ești minunată”, au fost câteva dintre comentarii.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Andreea și-a pierdut ambii părinți la vârsta de doar 25 de ani. De-a lungul timpului, solista a făcut dezvăluiri emoționante despre cei care i-au dat viață și care au „părăsit-o” mult prea devreme.

Solista a rămas orfană la 25 de ani

Primul părinte care s-a stins din viață a fost tatăl artistei. Bărbatul a decedat în anul 2001, în urma unui accident. A căzut, s-a lovit de o bordură și, fiindcă nu a primit ajutor în timp util, a decedat. Doi ani mai târziu, în 2003, mama Andreei Bănică s-a stins și ea din viață, răpusă de cancerul esofagian.

Citește și:

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Actrița Jennifer Dumitrașcu a spus ce facultate își dorește să urmeze

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Andreea Bănică și managerul Lucian Mitrea sunt căsătoriți din anul 2008. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (3 ani).

„Am suferit foarte mult la început și după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături.

Și pentru că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc”, mărturisea Andreea în trecut.

Andreea Bănică provine dintr-o familie modestă

„Visul meu din copilărie a fost să am o casă, o grădină, un soț și o familie. Ai mei au făcut multe eforturi. Provin dintr-o familie modestă. Am trăit într-un apartament micuț, dar cochet, cu vedere la lacul Techirghiol.

Dimineața vedeam răsăritul, seara apusul. Tocmai de aceea mi-am dorit o casă cu geamuri mari. Ei au renunțat la multe lucruri pentru mine, pentru ca eu să ajung un om. Din puținul pe care îl aveau, puneau bani deoparte pentru ca eu să merg mai departe”, mai povestea cântăreața în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter