Coronavirus. Catrinel Menghia, mesaj dramatic: „Am prieteni care s-au îmbolnăvit. Este teribil!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 11 martie 2020, 17:58

În contextul crizei cu coronavirus, declanșată la nivel global,  din ce în ce mai multe celebrități se folosesc de statutul de persoane publice pentru a îndemna lumea să nu intre în panică și să respecte regulile de prevenție a infectării cu virusul ucigaș.

Este și cazul frumoasei actrițe românce Catrinel Menghia care a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj cu sfaturi prețioase legate de subiectul momentului.

„Pentru prietenii mei virtuali … #Coronavirus

Fiecare persoană infectată ar putea răspândi infecția si este posibil ca o persoană să poată răspândi infecția înainte să știe că este bolnavă 😔. Ce poate doborî milioane de români? Mare atenţie! oprește-te puțin și privește în jur. Rămâi acasă‼️! Recomand. Inamicul de bătut aici este nivelul de contaminare. Cel mai trist e să vedem tineri fără responsabilitate socială.

PS: Am prieteni care s-au îmbolnăvit, este teribil , nu subestimați măsurile de prevenție. “

Citeşte şi Coronavirus se transmite la o distanță de 4,5 metri, rezistă 30 de minute în aer şi 4 zile pe suprafeţe

Menghia a fost în România anul trecut  pentru a promova filmul “La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. În momentul de față, actrița are un alt proiect care se face în Franța, însă filmările s-au amânat pentru din cauza coronavirusului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter