Câți bani primește Geanina Ilieș ca să prezinte emisiunea „Gospodar fără pereche”

De Mădălina Manole, pe
Geanina Ilieș a preluat cârma emisiunii "Gospodar fără pereche" în locul Anamariei Prodan, după o absență de aproape trei ani de pe micul ecran.

Geanina Ilieș a părăsit televiziunea în 2016, renunțând atunci la postul de prezentatoare a “Observatorului” Antenei 1, însă nu a stat mult timp departe de lumina reflectoarelor. Ulterior, la postul de televiziune concurent, la Pro Tv, Geanina Ilieș a participat în calitate de concurentă în emisiunea “Ferma – un nou început”. Se pare că atunci i-a și convins pe producători că este potrivită pentru a fi gazda reality-show-ului „Gospodar fără pereche”: „Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, – declara Geanina Ilieș la Pro Tv.

Cu toate astea, se pare că Geanina Ilieș va încasa un onorariu mai mic cu 5000 de euro față de colega sa, Anamaria Prodan. Conform unor surse din anturajul vedetei, Geanina Ilieș va primi 25.000 de euro pentru prezentarea unui sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, relatează Libertatea. De asemenea, aceleași surse susțin cp nu partea financiară a fost cea care a determinat-o pe Geanina Ilieș să accepte rolul de prezentatoare a emisiunii, ci faptul că-și dorea enorm să ajungă din nou pe micile ecrane.

Geanina Ilieş, în vârstă de 34 de ani, s-a despărţit în urmă cu aproape  un deceniu de Irinel Varga, tatăl băiatului său, Patrick, acum în vârstă de 13 ani și de atunci l-a crescut singură.

Vezi imagini cu Geanina Ilieș și fiul său în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter