Cătălin Moroșanu și soția lui formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Sportivul a spus care este secretul lor

De Unica.ro, pe

Cătălin și Georgiana Moroșanu formează un cuplu de 20 de ani. Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Natalis (12 ani) și Nicolas Patrick (5 luni). Recent, sportivul a vorbit despre relația sa de lungă durată cu Georgiana.

Cătălin Moroșanu și soția lui formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Sportivul a spus care este secretul lor

„În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună”, a explicat Cătălin Moroșanu, pentru EGO.ro.

„Mereu le-am zis prietenilor mei: «Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii». Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți”, a completat.

„În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Hugh Jackman iubește de mai bine de 26 de ani aceeași femeie, cu 13 ani mai în vârstă decât el

Andreea Ibacka, despre Cabral: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”

Actrița Maria Dinulescu s-a remarcat într-un nou domeniu. „Dacă știi unde și când să investești, profitul este garantat”

EXCLUSIV. Dan Negru, detalii din culisele quiz show-ului „Jocul cuvintelor”: „Am emoții”

Cătălin face săptămânal naveta între București și Iași, unde locuiește familia lui. „Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă. Nu mi se pare ceva ieșit din comun”, a explicat.

„Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el”, a mai spus.

„Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter