Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. În urmă cu două luni, soția lui a adus pe lume un băiețel.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV că a devenit tată pentru a doua oară, în urmă cu două luni. Georgiana, soția lui, a născut prematur un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, Natalis, în vârstă de 11 ani.

Sunt foarte fericit. A fost născut pe 1 decembrie. O să fie un patriot, ca și tac-su. Nu mă așteptam să am băiat. Mi-am dorit al doilea copil. S-a întâmplat după ce m-am întors de la Survivor. Georgiana a rămas însărcinată. Am fost mai liniștiți. Am mai încercat până acum. Așa a vrut Dumnezeu. S-a născut mai devreme.

Ea a mers la control și a aflat că trebuie să nască. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. Îl cheamă Nicolas Patrick. Era așa micuț.

Îi mulțumesc soției mele pentru tot și vreau pe această cale să-i spun cât de mult o iubesc, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit Libertatea.ro.

Anul trecut, Cătălin Moroșanu a vorbit într-un podcast despre visul de a mai avea un copil.

I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis o să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasăre și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult, a mărturisit el atunci.

Citește și: Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Mama suspectată că și-a maltrat bebelușul în Danemarca, vizitată în închisoare de fratele ei: „Nimeni nu o înțelege, ea nu stăpânește bine nici engleza, daneza nici atât”

Cătălin Moroșanu și soția lui au împlinit 20 de ani de relație

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, au sărbători recent 20 de ani de relație. Cu această ocazie, celebrul luptător a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de partenera sa de viață.

„20 de ani de relație!!!! Îți multumesc că mi-ai fost alături și la bine și la rău, îți mulțumesc că mi-ai dăruit 2 copii frumoși, îți mulțumesc ca exiști draga mea soție!, a scris Moroșanu în dreptul imaginii.

În urmă cu un an, Cătălin Moroșanu i-a transmis soției lui un mesaj extrem de romantic. Pentru că era departe de casă, și-a rugat prietenii să-l publice pe conturile sale de socializare, chiar în ziua aniversării relației lor.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter