Băiețelul lui Cătălin Moroșanu s-a născut prematur. Primele poze cu copilașul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 12:06

Acum două luni, pe 1 decembrie 2021, Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au devenit părinți pentru a doua oară. Soția luptătorului a adus pe lume un băiețel, care a primit numele de Patrik Nicolas. Cătălin și Georgiana mai au o fată, Natalis, în vârstă de 11 ani.

Micuțul Patrik Nicolas s-a născut prematur, cu două luni mai devreme, iar Cătălin Moroșanu a povestit, în cadrul emisiunii “La  Măruță” cum a decurs nașterea lui Patrik Nicolas.

S-a născut pe 1 decembrie, chiar Ziua Națională a României! Și da, e patriot ca mine! Îl cheamă Patrick Nicolas. Geogiana se dusese să facă niște analize, era o internare de probă, și atunci au început contracțiile. Eu eram la sălă cu elevii, îi antrenam, și m-am trezit că mă suna medicul să-mi spună că soția mea a născut.

Băiețelul nostru s-a născut prematur, cu două luni mai devreme. El a stat mai mult în spital. Să ia în greutate. (…) Apoi a fost în regulă. (…) Din cauza Covidului, nu l-am văzut vreo trei săptămâni. Nu-mi dădeau voie să intru în spital să-l văd. Primeam doar poze cu el. Acum e mare și tare dolofan. O să fie, cu siguranță, un bărbat frumos!

Citeşte şi: De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat vedetele din România la nunta milionarului Cristian Burci, din Abu Dhabi

Citeşte şi: Roxana Ciuhulescu riscă să ajungă pe masa de operație din cauza accidentării de la „Survivor România” 2022

Citeşte şi: Adrian Mutu, mărturisiri sincere despre relațiile lui: „Dintre toate căsniciile mele, asta este cea mai profundă”

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, au fost prezentate și primele poze cu Patrik, din arhiva personală a familiei Moroșanu. Vezi cum arată băiețelul fostului concurent de la Survivor România în galeria foto de mai sus.

În urmă cu o săptămână, Cătălin Moroșanu și soția sa au sărbătorit 20 de ani de relație. Cu acest prilej, fostul sportiv a postat în mediul online un mesaj emoționant de recunoștință pentru Georgiana:

20 de ani de relație!!!! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine și la bine și la rau, îți mulțumesc că mi-ai daruit 2 copii frumoși, îți mulțumesc că exiști draga mea soție!❤️

Foto – Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter