Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România 2021. Primele declarații ale sportivului

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 aprilie 2021, 12:06
Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România 2021, după o accidentare foarte gravă la picior. Sportivul, care era unul dintre cei mai apreciați concurenți, a pus sănătatea pe primul loc și a decis să se întoarcă acasă pentru recuperare. 

Meciul de comunicare dintr-o ediție anterioară de la Survivor România 2021 nu s-a terminat deloc bine pentru Cătălin Moroșanu. Luptătorul K1 a suferit o accidentare gravă. Acesta a concurat împotriva lui Starlin, însă pe traseu s-a accidentat la genunchi. Colegii din echipa Faimoșilor l-au scos din competiție pe brațe.

„Am făcut o greșeală acolo, trebuia să intru din prima cu capul în noroi, eu m-am dus într-o parte. Când să-mi târăsc genunchiul, mi-a sărit meniscul. Simt că nu mai am stabilitate pe picior, că îmi sare dintr-o parte în alta”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România 2021

Din cauza problemelor medicale, Consiliului de Urgență de la Survivor România a luat decizia să-l elimine pe Cătălin Moroșanu din competiție.

„Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea. Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Citește și: Funeraliile prințului Philip: Tradiția pe care familia regală o va încălca de dragul prințului Harry

Așa arăta Brigitte Sfăt înainte de operații: nu o s-o recunoști deloc!

Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

Andreea Bălan, mesaj pentru George Burcea la un an de la despărțire

Primele declarații după eliminarea din competiție

„Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult.

Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei. Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix.

Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o să ieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi (…) Rolul meu aici se încheie.

Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic că m-am comportat onorabil. Fiți mai buni, să vă iubiți, eu văd altfel lucrurile acum. Planul e altul, fiți oameni adevărați, nu vă pierdeți. Să de Dumnezeu să ajungeți cât mai departe!” a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter