Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția sa după 19 ani de relație

De Unica.ro, pe

Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au împlinit 19 ani de relație pe 7 ianuarie 2021.

Chiar dacă se află departe de partenera sa de viață, în Republica Dominicană, unde participă la cel de-al doilea sezon al show-ului “Survivor România”, sportivul a ținut să-i transmit un mesaj emoționant Georgianei.

Cătălin Moroșanu a reușit, cu ajutorul celor din staff-ul echipei de filmare, să posteze pe rețelele sociale câteva cuvinte pentru soția sa.

„Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Citeşte şi: Cât este de frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Pugilistul a făcut dezvăluiri intime din viața sa

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție.

La mulți ani împreună, femeia vieții mele!❤️”, este mesajul sportivului pentru iubita sa.

Cătălin și Georgiana sunt împreună din vremea adolescenței și au o fetiță, Natalia. În urmă cu doi ani, pugilistul declara că-și mai dorește copii.

„Suntem împreună de când ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conservă de ton sau ceva și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soția mea și frumoasă și eu… moartea din Carpați, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiță frumoasă, o cheamă Natalia și nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, știa care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat și ea 2 facultăți, economia și stomatologia, acum lucrează și ea. Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul și uite așa resusim să ne împingem și reușim să fim o familie. Eu respect femeile din 2 motive, din cauza mamei mele, din cauza soției mele pentru că am văzut că există și astfel de femei.”, – spunea Cătălin Moroşanu, în 2019, în emisiunea Acces Direct.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter