Cătălin Moroșanu va juca într-un film pentru adolescenți

De Unica.ro, pe
Cătălin Moroșanu, în vârstă de 35 de ani, se pregătește să joace pentru un film pentru adolescenți, în care va apărea și Dan Negru. Luptătorul vrea să dea tot ce poate și pentru asta deja s-a înscris la cursuri de actorie.

„Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 și 13 ani, pentru adolescenți. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afganistan, fetița mea este răpită și eu trebuie să o găsesc”, a povestit Moroșanu care a participat la mai multe emisiuni televizate precum „Dansez pentru tine”, „Asia Express” și „Ferma”.

„E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film și pentru mine este o premieră și o provocare. Sper să-mi duc misiunea la bun sfârșit”, a declarat luptătorul la Antena 1.

Citește și: Cătălin Moroșanu i-a găsit o casă băiatului din Iași care a mers călare la maternitate

Totodată, el a povestit și cum se descurcă la filmări: „Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie și îmi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult pentru că dau impresia că sunt violent și nu e ok”.

„La fel, trebuie să mă comport și normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu dețin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo la un 5, la un suficient”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu îndrăgitul luptător de K1.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter