Cătălin Măruță, izolat după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19. Cine prezintă „La Măruță” în lipsa lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 februarie 2022, 15:34

După ediția emisiunii „La Măruță” din 1 februarie 2022, Cătălin Măruță (44 de ani) a anunțat în mediul online că, timp de 5 zile, va sta în izolare. Prezentatorul TV a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19, iar, ca măsură de precauție, s-a izolat inclusiv de familie.

Cătălin Măruță, izolat după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19. Cine prezintă „La Măruță” în lipsa lui

Din august 2008, Cătălin Măruță este căsătorit cu artista Andra (35 de ani), alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (6 ani).

„Cum s-a încheiat ziua după emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte, timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă. La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul… ✌️”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

„Cu lecțiile făcute, cu examenul dat, prezint din izolare nefiind infectat 😊”, a mai scris prezentatorul TV ulterior. Pe 2 februarie, emisiunea „La Măruță” a fost găzduită de Adela Popescu (35 de ani), gazda emisiunii matinale „Vorbește Lumea”. „Azi am fost «La Măruță», fără Măruță”, a glumit actrița în mediul online. Până va reveni Cătălin, emisiunea va fi găzduită în fiecare zi de altcineva. Pe 3 februarie, gazda a fost Cosmin Seleși (44 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum a fost cerută Andra

Adela găzduiește „Vorbește Lumea” alături de Andrei Lăcătuș (Shurubel) și Bogdan Ciudoiu. Intrat, la rândul lui, în contact cu un bolnav de COVID-19, Bogdan se află în prezent în izolare. „Sunt negativ, dar legea e lege, 5 zile ne izolăm. Din astea 5, două sunt de weekend. O să ne vedem la emisiune luni sau marți”, a explicat Bogdan la „Vorbește Lumea”.

Din anul 2015, Adela Popescu este căsătorită cu actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), alături de care are trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (6 luni).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter