Cătălin Măruță are cel mai mare salariu din Pro Tv. Cât câștigă prezentatorul

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Măruță o depășește la încasări pe Andreea Esca, cea despre are s-a spus că ar câștiga o sumă fabuloasă de la Pro Tv. Ei bine, se pare că prezentatorul emisiunii La Măruță primește lunar mai mulți bani decât primește colega sa, Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Andreea Esca a fost tot timpul în prim plan când a venit vorba despre salariu, însă se pare că zvonurile nu au fost pe deplin adevărate, ieșind la iveală de curând faptul că o întrece la încasări întocmai colegul său, Cătălin Măruță.  Ei bine, dacă Andreea Esca ar câștiga lunar de la postul de televiziune Pro Tv o sumă de 5000 euro (jurnalista niciodată nu a confirmat suma), lui Cătălin Măruță îi intră în conturi nu mai puțin de 15.000 euro, relatează Dc Business, citat de cancan.ro.

Catalin Maruta, andra si copiii - familia

Cătălin Măruță, alături de Smily și Stefan Bănică sunt cei mai apreciați și căutați prezentatori de evenimente, iar soțul Andrei nu încasează mai puțin de 1.500 euro pentru un eveniment. Dacă la aceste venituri adaugăm și încasările artistei, care nu sunt deloc de neglijat, având în vedere că dincolo de concerte, Andra face parte din juriul emisiunii “Românii au Talent”, ne putem imagina că suma de bani care intră lunar în casa familiei Măruță este una destul de…rotundă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter