Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Ieșim împreună de multă vreme”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 12:52

Ramona Olaru (31 de ani) și Cătălin Cazacu (37 de ani) au fost fotografiați de paparazzi Spynews sărutându-se în fața unui restaurant din București. Cuplul se cunoaște din anul 2018 și s-a reîntâlnit pe platourile de filmare ale show-ului „Splash! Vedete la apă”.

Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Ieșim împreună de multă vreme”

Din restaurantul în care au luat prânzul, Cătălin a publicat două videoclipuri cu Ramona la Insta Story. „Eram curios, până acuma n-ai avut soare, ai stat degeaba, mă gândeam ce s-a întâmplat”, zice Cătălin. „Îmi fac un boomerang mișto la soare”, i-a răspuns Ramona. „Îți dai seama că te-ai oprit în mijlocul mesei din mâncat ca să-ți faci poze?”, a replicat Cătălin.

„Trebuia să-l fac! Uite ce bine bate soarele pe față. Lasă-mă în pace!”, a încheiat Ramona. Pe prima filmare, Cătălin a scris: „O companie foarte interesantă”, iar pe a doua: „N-a avut jucării când era mică”. În ambele postări, motociclistul a etichetat-o pe asistentă.

După apariția fotografiilor în presă, Cătălin a făcut o serie de declarații referitoare la relația lui cu Ramona. „Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi. Dacă cineva urmărea să vadă, putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri. Ieșim împreună de multă vreme”, a declarat pentru Fanatik.

„Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face întotdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am să spun prea multe despre situația noastră. Noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, a continuat.

„Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona. (…) Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a mai spus Cătălin pentru sursa citată.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Cum arată asistenta TV Ramona Olaru nemachiată?

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

Pe 10 iulie 2021, de ziua asistentei TV, Cătălin a scris în mediul online: „Ea e Ramona, e prietena mea de prea mulți ani, e la fel de «ursoaică» ca mine, doar unde nu a fost nu s-a făcut de râs… Ramona e ca mine… tu nu fi ca noi… fii om. Printre altele… La mulți ani, Ramona!”.

În primăvara anului 2019, Ramona s-a separat de fostul ei soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, atât solistul, cât și prezentatoarea formează alte cupluri. Cuza formează un cuplu cu un model.

Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter