Cătălin Cazacu a spus cum a început relația dintre el și Ramona Olaru

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 octombrie 2021, 12:52

Cătălin Cazacu (37 de ani) și Ramona Olaru (31 de ani) formează un cuplu. Perechea a fost recent fotografiată de paparazzi Spynews sărutându-se în fața unui restaurant din București. Ramona și Cătălin sunt buni prieteni din anul 2018.

Cătălin Cazacu a spus cum a început relația dintre el și Ramona Olaru

De curând, Cătălin a oferit noi detalii referitoare la relația cu asistenta TV. „Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni”, a declarat Cătălin Cazacu.

„Când cunoști un om prin baza unei prietenii, mai devreme sau mai târziu, îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă am fost singuri amândoi. Petrecând timp împreună, am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat”, a mai spus.

Potrivit Spynews, Cătălin a mai dezvăluit că el și Ramona nu locuiesc împreună pentru că nu-și doresc să „grăbească lucrurile în relația lor”. În plus, Cătălin a precizat că „o iubește de foarte mult timp” pe Ramona.

„Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi. Dacă cineva urmărea să vadă, putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri. Ieșim împreună de multă vreme”, a mai mărturisit motociclistul pentru Fanatik.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

Cum arată asistenta TV Ramona Olaru nemachiată?

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

„Suntem, în primul rând, amici. Ca bărbat, și așa voi face întotdeauna, nu voi vorbi despre relațiile mele. Nu am să spun prea multe despre situația noastră. Noi, indiferent de ce se va întâmpla, vom rămâne amici, prieteni”, a continuat.

„Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona. (…) Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a completat.

Pe 10 iulie 2021, de ziua asistentei TV, Cătălin a scris în mediul online: „Ea e Ramona, e prietena mea de prea mulți ani, e la fel de «ursoaică» ca mine, doar unde nu a fost nu s-a făcut de râs… Ramona e ca mine… tu nu fi ca noi… fii om. Printre altele… La mulți ani, Ramona!”.

În primăvara anului 2019, Ramona s-a separat de fostul ei soț, Bogdan Olaru, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, atât solistul, cât și prezentatoarea formează alte cupluri.

Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter