Regizorul Quentin Tarantino va deveni din nou tată

De Unica.ro, pe

Quentin Tarantino (58 de ani) și soția lui, Daniella Pick (38 de ani), vor deveni părinți pentru a doua oară în 2022. Cuplul mai are un fiu, Leo, care va împlini 2 ani pe 22 februarie. În ultimii doi ani, perechea a locuit în Tel Aviv, Israel. Pentru moment, cuplul nu a dezvăluit sexul bebelușului.

Regizorul Quentin Tarantino va deveni din nou tată

Regizorul, producătorul și scenaristul a cunoscut-o pe Daniella, fiica solistei și compozitoarei de origini israeliene Tzvika Pick, în anul 2009, în timp ce-și promova filmul „Inglorious Basterds”. S-au logodit în anul 2017 și s-au căsătorit în noiembrie 2018.

Fiul perechii s-a născut cu doar câteva zile înainte ca restricțiile impuse de pandemia de coronavirus să intre în vigoare. „Planul era să locuim între trei și patru luni în Tel Aviv, apoi alte trei, patru luni în Los Angeles, dar a venit pandemia. Între trei și patru luni s-au făcut între 9 și 12”, a explicat Tarantino.

Tarantino învață în prezent limba ebraică. „Leo știe un singur cuvânt, abba, care înseamnă tata. O treime din timp chiar se referă la mine”, a glumit regizorul, în iunie 2021, în show-ul „Jimmy Kimmel Live!”. „De fapt, învăț destul de multe datorită lui Leo, pentru că el urmărește tot felul de desene în ebraică și eu învăț odată cu el”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

„Aproape nu i-am pus numele Leo fiului nostru pentru că oamenii ar fi presupus că l-am numit după Leonardo DiCaprio. Nu e nimic în neregulă cu asta, dar nu din acest motiv am ales acest nume. Poartă numele bunicului soției mele. Totodată, în inima mea și a soției mele, el este micul nostru leu”, mai mărturisea Tarantino, tot în iunie 2021.

Quentin și Daniella s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în liniștea căminului lor din Los Angeles, California, în luna noiembrie a anului 2019. La festivități au fost prezente doar 20 de persoane. Daniella a purtat o rochie albă fără bretele, cu un decolteu în formă de inimă, creație Dana Harel, un voal alb și o tiara, în timp ce regizorul a optat pentru un costum negru.

Pe lista invitaților s-au numărat actorii Bruce Willis, Samuel L. Jackson și Uma Thurman. Este prima căsătorie a regizorului, în interviuri admițând că întreaga viață și-a dedicat-o carierei.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter