Un bărbat a aflat că i-a fost vândută casă cât timp a fost plecat la muncă în altă țară

De Unica.ro, pe

Un britanic a avut parte de o experiență de coșmar. Casa lui a fost vândută fără să știe, în timp ce el se afla la muncă în altă țară. Când s-a întors în Anglia, proprietatea lui era în renovare.

Părintele Mike Hall, care lucra de o perioadă în Ţara Galilor, a aflat de la vecini că imobilul în care locuia a fost vândut fără știrea lui. Bărbatul s-a întors în orașul Luton, situat la 50 km nord vest de Londra, și a văzut casa în renovare, iar la ușă i-a răspuns noul proprietar.

M-am dus la uşă, am încercat cheia, n-a mers şi mi-a deschis un om. L-am dat la o parte şi am intrat. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Am fost şocat să văd casa goală: toată mobila, covoare, draperii, tot-tot dispăruse din casă, a povestit acesta, potrivit adevărul.ro.

Citește și: De ce nu au Eliza și Cosmin Natanticu copii

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, la o lună după anunțul divorțului de Reghecampf

Mesajul lui Natanticu despre Bianca Drăgușanu și sora ei, foste concurente în Asia Express: „Ele nu se…”

Casa ar fi fost vândută cu acte false

Mike Hall a verificat în Registrul Proprietăţilor şi a aflat că, de pe 4 august, casa avea un alt proprietar. Poliția i-a spus că nu poate lua măsuri pentru că este o chestiune de natură civilă, dar l-a sfătuit să apeleze la avocați.

Am fost şocat – văzând casa în starea în care era, oricum eram şocat – dar să-mi spună Poliţia că nu este vorba despre o faptă penală este pur şi simplu incredibil, a spus bărbatul.

Casa a fost vândută contra sumei de 131.000 de lire sterline. Se pare că identitatea adevăratului proprietar a fost furată și folosită pentru a vinde casa și pentru a îndeplini formalitățile bancare.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter