Care este preparatul de care Oana Roman nu se atinge: „Poate de la câteva sute de mii de euro în sus să risc”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 27 mai 2019, 18:07
Oana Roman apreciază mâncărurile fine, însă nu este pretențioasă la mâncare. Cu toate acestea, există un preparat de care nu s-ar atinge sub nicio formă.

Oana Roman, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre alimentele care se află pe lista sa de preferințe, dar și despre preparatul pe care nu l-ar consuma niciodată, un preparat care este în topul mâncărurilor apreciate de români: Din bucătăria românească îmi place cel mai mult salata boeuf, iar preparatele mele preferate, în general, sunt fois gras-ul şi friptura de vită cu sos de piper. O să zici că sunt fiţoasă, dar deh, am trăit în Franţa. A, şi plăcerea mea vinovată este bagheta din Franţa, care nu are nicio legătură cu cea de aici. 

Oana Roman si Marius Elisei

La polul opus este ciorba de burtă. Nu m-aş atinge de aşa ceva nici dacă m-ai plăti cu bani grei…Poate de la câteva sute de mii de euro în sus să mă risc. Nu mănânc nici bame, anason, fructe exotice… Dar, repet, problema gravă este cu ciorba de burtă”, a declarat Oana Roman pentru wowbizz.ro.

Oana Roman s-a decis în urmă cu câteva luni să facă o schimbare radicală. Aceasta a început un program intensiv de slăbit bazat pe dietă, sport și o combinație de diverse proceduri, reușind astfel să dea jos câteva kilograme. Fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman, Oana este căsătorită cu Marius Elisei, cel care-i este partener de viață de 6 ani, și au împreună o fetiță pe nume Maria Izabela.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter