Care este porecla lui Horia Brenciu. Artistul a dezvăluit-o

De Mădălina Manole, pe
Horia Brenciu a dezvăluit care este porecla cu care este strigat de cei apropiați. Artistul a făcut mărturisirea în timpul filmărilor la emisiunea X Factor, în juriul căreia se află, și va putea fi ascultată duminică seară, în cea de-a doua ediție, transmisă pe Antena 1.

Una dintre concurentele care urcă pe scena X Factor în această duminică este Evelina Negru, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, care spune despre ea că este o fire mai retrasă, dar asta până în momentul în care începe să cânte: „În viața de zi cu zi eu sunt mai tristă, mai depresivă. Cel mai greu a fost să trec peste jignirile colegilor. Se uitau ciudat la mine, îmi spuneau că sunt ochelaristă. Câteodată mă și loveau. Și, copil fiind, credeam că așa trebuie să fie. Și nu puteam să-mi iau singură apărarea. Când cânt însă, am fluturi în stomac, sunt într-o lume a mea unde totul e roz, o lume bună, cu ponei, în care toată lumea e fericită”, –  mărturisește Evelina, care a urcat pe scenă cu un ursuleț roz pe care îl consideră talismanul ei.

Care este porecla lui Horia Brenciu. Artistul a dezvăluit-o

Profitând de acest context, carismaticul Horia Brenciu s-a ridicat de pe scaun și a îmbrățișat-o pe micuță, mărturisindu-i că și lui i se spune ursuleț:„Nu știu dacă e fetiță sau băiat acel ursuleț, dar mie mi se spune „Ursulețul”. Ai aici un urs mai mare, mă poți îmbrățișa.”

Citește și – Cu cine se iubeste Flavia Mihășan de la Neatza

Citește și – Bodo, solistul Proconsul, confesiuni despre credință: „Înainte de Dumnezeu, îmi umpleam golul din suflet cu alcool, cu fete și cu întâmplări ciudate”

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter