Care este, de fapt, adevărul din spatele scandalului Acces Direct

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 iunie 2020, 13:56
Emisiunea Acces Direct se află în mijlocul unui scandal de amploare după ce asistenta Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, acuzând, totodată, postul Antena 1 de mușamalizarea unor violențe fizice la care este supusă Veronica de către Viorel, soțul său.

Emily Burghelea a adus acuze grave emisiunii și, implicit, imaginii postului de televiziune și se pare că superiorii nu vor lăsa lucrurile așa. Aceștia au amenințat-o cu un proces în instanță, conform cancan.ro, și susțin că situația este cu totul alta decât cea relatată de asistenta tv.

Emily Burghelea a intrat în scandal inclusiv cu Mirela Vaida, pe care o acuză de fățărnicie și nu s-a sfiit să spună adevărul în fața tuturor. Aceasta susține că și-a dat demisia pentru a nu mai fi martoră la violențele lui Viorel contra Veronicăi, însă șefii Antenei 1 au altă părere. Conform sursei citate, se pare că aceștia i-au dat termen o săptămână să-și găsească un alt loc de muncă după ce Emily i-a invitat la un grătar pe cei doi protagoniști ai emisiunii și i-ar fi îmbătat, filmându-i apoi și amuzându-se pe seama lor. Întâmplarea a avut loc în weekedul trecut și ar fi ajuns la urechile producătorilor Acces Direct care nu au putut tolera situația și i-au cerut să-și caute un alt job.

Citește și Diana Roman, Andi Vasluianu și Marius Florea Vizante s-au apucat de… Videochat

Emily Burghelea, ofensată de cele ce i s-au propus, ar fi dorit să se răzbune și din acest motiv a luat decizia de a face dezvăluiri din culisele emisiunii, astfel încât să pară o victimă în fața telespectatorilor.

Citește și  Alina Pușcaș și-a botezat fetița. FOTO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter