Care a fost primul job al Cristinei Cioran: „Aveam bătături în talpă”

De Mădălina Manole, pe
Cristina Cioran este o persoană deschisă, sociabilă și mereu zâmbitoare și, iată că, dincolo de aceste calități se află și o adevărată luptătoare. Îndrăgita actriță nu s-a dat înapoi de la muncă, indiferent cât era de grea și obositoare, atunci când avea un scop bine determinat. 

Cristina Cioran, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că în adolescență a avut mai multe joburi, diametral opuse și fără nicio legătură cu actoria sau televiziunea, domenii către care s-a reprofilat ulterior. Cristina Cioran s-a născut la malul mării, prin urmare, își găsea cu ușurință joburi pe timpul verii și, în plus, era foarte motivată să muncească pentru a-și strânge bani de ziua ei: ”Primul job l-am avut la 15 ani, am vândut înghețată în fața Tribunalului Constanța. A durat vreo 3 săptămâni, mi-a plăcut că interacționam cu oamenii. Nu am avut plângeri, dar nu mai voiam… Am câștigat suficient cât să îmi fac ziua de naștere, pentru că ultima zi de muncă a fost de ziua mea de naștere”

Cristina Cioran

”Am fost, la un moment dat, ajutor de ospătar. Pe la 18 ani. Am lucrat vreo lună și jumătate, tot până la ziua mea de naștere. La ziua mea de naștere am zis gata! Tot la mare, în Olimp, la Amfiteatru, era un hotel extraordinar de frumos, eu eram jos, la restaurantul Panoramic. Mi s-a părut extrem de greu, cel mai greu job din câte am avut vreodată. Făceam kilometri pe zi, la un moment dat aveam bătături în talpă, căram farfurii întregi de ciorbe, de felul doi. Eu cum sunt și împiedicată, erau pe mine majoritatea, mi se întâmplau din astea. Se făceau glume, eram cea mai mică și am fost ciuca bătăii. Mi-au pus trei farfurii pe-o mână, trei pe cealaltă – așa era inițierea. Eu am zis OK și m-am dus la masă. Iar acolo, aoleu! Și acum, ce fac cu ele? Nu aveam cum să le dau jos! M-a ajutat cineva… Atunci am învățat foarte multe. Acum știu să așez farfurii, știu să iau câte 10 pahare, pot să fac o grămadă de lucruri. Mi-a prins bine. Mie mi-a plăcut mereu să fac chestii cât mai diverse, din alte domenii”, – a povestit Cristina Cioran pentru Libertatea. De asemenea, actrița a experimentat și jobul de vânzătoare, lucrând, tot pentru a strânge bani să-și serbeze ziua de naștere, la un magazin de paltoane de pe litoral.

Cristina Cioran o înlocuiește în prezent pe Simona Gherghe la cârma emisiunii Acces Direct, prezentatoarea tv fiind în concediu de maternitate.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter