Cannes 2019: Ținutele spectaculoase în care vedetele au pășit pe covorul roșu

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 15 mai 2019, 16:58
Festivalul de Film de la Cannes 2019 a debutat marți cu o seară plină de eleganță. Vedetele si-au adus toată strălucirea la prestigiosul eveniment de pe Riviera franceză și au pășit pe covorul roșu în rochii de seară spectaculoase și costume glam.

Cea de-a 72-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a început, iar la ceremonia de deschidere au fost prezenți staruri ale cinematografiei, manechine celebre și alți numeroși artiști. Seara a debutat cu proiecția lungmetrajului cu zombi „The Dead Don’t Die”, de Jim Jarmusch.

Printre cei prezenți se numără Eva Longoria, Bill Murray, Chloé Sévigny, Adam Driver, Tilda Swinton şi Selena Gomez.

Vezi în Galeria FOTO ce ținute au purtat vedetele la Cannes 2019.

Juriul de la Cannes 2019

Gazda ceremoniei de deschidere din acest an a fost actorul Edouard Baer. Juriul de a Cannes 2019 va fi prezidat de regizorul Alejandro González Iñárritu. Printre vedetele din juriu se numără actriţa americană Elle Fanning şi cineaştii grec Yórgos Lánthimos şi francez Robin Campillo, creatorul de benzi desenate şi regizorul francez Enki Bilal (Bug), scenarista şi regizoarea americană Kelly Reichardt, regizoarea italiană Alice Rohrwacher, regizorul polonez Pawel Pawlikowski şi actriţa şi regizoarea Maïmouna N’Diaye, din Burkina Faso.

Misiunea juriului va fi destul de greu, în competiție fiind 21 de filme de înalt nivel. Cel mai așteptat moment este intrarea în competiție a filmului  „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de celebrul regizor Quentin Tarantino. În rolurile principale au jucat pentru prima oară împreună Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

Festivalul de Film de la Cannes

Festivalul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței. Fiind un eveniment intens mediatizat, se bucură de prezența a numeroase celebrități, nu numai din domeniul cinematografiei. În competiția oficială, mulți producători aleg să lanseze ultimele lor proiecte.

Primul festival internațional de film s-a organizat în Franța în 1932. Din 1947, festivalul a primit numele cunoscut astăzi peste tot în lume. De atunci, locul în care se desfășoară evenimentul a rămas același de pe Riviera franceză.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter