Camila Cabello și 5 Seconds of Summer, marii câștigători ai galei Teen Choise Awards 2018

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 august 2018, 16:09
Cântăreața Camila Cabello și formația pop-rock 5 Seconds of Summer au fost marii câștigători ai galei Teen Choise Awards 2018, ce s-a desfășurat duminică seară la The Forum din Los Angeles.

Cabello, de origine cubaneză, a primit trei trofee, la categoriile: cea mai bună cântăreață, cea mai bună cânăreață de vară și cel mai bun cântec al unei artiste pentru colaborarea cu Young Thug, „Havana”.

De asemenea, trupa pop-rock australiană 5 Seconds of Summer a obținut tot trei trofee, la categoriile: Cel mai bun grup, cel mai bun grup de vară și cel mai bun cântec al unei formații, „Youngblood”.

Citește și: Actorul Cristi Iacob va face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

Khalid, Imagine Dragons și Shawn Mendes au primit câte două trofee, notează Variety.

În timp ce Khalid a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant şi cel pentru cel mai bun cântec R&B/Hip-Hop, colaborarea cu Normani Kordei pentru „Love Lies”, Imagine Dragons a primit trofeele pentru cel mai bun grup rock şi cel mai bun cântec Rock/Alternative – „Whatever It Takes”, iar Mendes a primit premiile pentru cel mai bun cântăreţ de vară şi cel mai bun cântec pop „In My Blood”.

Zac Efron şi Zendaya Coleman, care au jucat în filmul „The Greatest Showman”, au primit premiul Teen Choice pentru cea mai bună colaborare, piesa „Rewrite the Stars”.

În categoriile dedicate cinematografiei, premiul pentru cel mai bun film a fost atribuit „Avengers: Infinity War”, iar, pentru rolurile din acest lungmetraj de acţiune, au fost premiaţi Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson.

Citește și: Designerul Stephan Pelger a fost bătut într-un club de la Cannes

Aflată la cea de a 20-a ediție, gala Teen Choise Awards a fost prezentată de actorul Nick Canon și actrița Lele Pons.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor fanilor pentru cinema, televiziune, muzică, modă și conținut digital.

Vezi AICI lista completă a câștigătorilor.

Sursă foto: Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter