Camila Cabello, la plajă cu un bărbat misterios. Solista și fostul iubit s-au despărțit în toamna anului 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 iulie 2022, 13:17

Camila Cabello (25 de ani) a fost recent fotografiată pe plajă în Miami, Florida, în compania unui bărbat misterios. Solista a optat pentru un bikini negru, cu șnururi albe, și s-a bucurat de o sesiune de înot alături de tânărul musculos, dar și de alți prieteni.

Camila Cabello, la plajă cu un bărbat misterios. Solista și fostul iubit s-au despărțit în toamna anului 2021

Imaginile au fost surprinse la mai puțin de o lună de la zvonurile că artista ar forma un cuplu cu Austin Kevitch, fondatorul Lox Club, „aplicație privată de întâlniri cu standarde înalte”. Speculațiile au apărut după ce Camila și Austin au fost fotografiați într-o seară plimbându-se prin Los Angeles, California.

Camila și fostul iubit, muzicianul Shawn Mendes (24 de ani), s-au despărțit în noiembrie 2021, după 2 ani de relație. Pe 17 noiembrie 2021, fostul cuplu a scris în mediul online: „Hei, dragilor, am decis să încheiem relația noastră romantică, dar iubirea dintre noi este mai puternică decât niciodată!”.

„Am început această relație ca cei mai buni prieteni și vom rămâne așa. Am apreciat și încă apreciem susținerea voastră”, au încheiat. Anunțul i-a surprins pe fanii fostului cuplu, soliștii părând mai îndrăgostiți decât niciodată cu mai puțin de o lună înaintea anunțului despărțirii, de Halloween. Artiștii s-au costumat în ținute din folclorul mexican, în onoarea Zilei Morților, celebrată pe 1 noiembrie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Celebrul chitarist Carlos Santana a leșinat pe scenă, în timpul unui concert în aer liber

Citește și: Uma Thurman, înșelată de Ethan Hawke. Actorul s-a recăsătorit cu amanta, fosta bonă a copiilor lui cu Uma

Citește și: Lindsay Lohan și Bader Shammas s-au căsătorit. „Sunt cea mai norocoasă femeie din lume”

Citește și: Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Soliștii au devenit un cuplu în vara anului 2019. În toamna aceluiași an, Camila a povestit cum s-a transformat relația lor de prietenie într-una romantică. Perechea s-a cunoscut în anul 2015. În toamna respectivă, Camila și Shawn colaborează la piesa „I Know What You Did Last Summer”.

Ulterior, artiștii încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, fiind nevoiți să-și promoveze piesa tocmai lansată. În perioada următoare, fiecare începe o altă relație. În iunie 2019, artiștii se reunesc pentru a colabora la piesa „Señorita”.

„A existat o perioadă în care nu am petrecut foarte mult timp împreună fiindcă eram amândoi ocupați, iar piesa «Señorita» a fost distractivă, pentru că am reușit să ne revedem așa cum am făcut-o când am lansat «I Know What You Did Last Summer». În perioada de după «Señorita» ne-am apropiat foarte mult”, mărturisea Camila în octombrie 2019.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter