Cântăreața Camila Cabello, fără inhibiții pe o plajă din Miami. Cum arată artista bikini

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 15:04

Cântăreața și actrița cubaneză Camila Cabello (24 de ani) a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din Miami, etalându-și, fără rețineri, fizicul.  Camila este protagonista filmului “Cenușăreasa”, o producție nouă ce prezintă celebrul basm într-o viziune nouă, modernă, în care persoanjul principal este o femeie de afaceri și nu-și mai caută soțul.

Vedeta a vorbit adesea, în mediul online, despre problemele cu care s-a confruntat, de-alungul anilor, din cauza criticilor primite legate de greutate. Camila nu se sfiește să-și expună în public formele, chiar dacă  mulți spun că silueta ei  este departe de perfecțiune.

Citeşte şi: Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Citeşte şi: Kate Middleton și Meghan Markle, detronate de Beatrice Borromeo în topul celor mai stilate regalități europene

Citeşte şi: Naomi Campbell o învață pe fetița ei de cinci luni despre importanța igienei

Citeşte şi: Alexandra Nechita, „micuța Picasso”, a devenit mamă pentru a doua oară

Într-una dintre postările sale de pe rețelele sociale, actrița a încercat să le explice internauților de ce a ales să facă, într-o zi, jogging în parc, într-o ținută care îi lăsa colăceii de pe abdomen să iasă la iveală.

Vezi cum arată Camila în costum de baie, în galeria foto de mai sus.

“Eu doar alergam în parc, văzându-mi de treabă, în încercarea de a fi în formă. Am purtat un top scurt și mi se vedea burta. Nu am încercat să-mi acopăr abdomenul, pentru că alergam ca un om normal și eu trăiesc așa, ca oricare altă persoană care nu e mereu obsedată de felul în care arată. Apoi mi-a trecut prin cap gândul că astăzi nu mai este la modă să te lupți cu surplusul de kilograme, dacă nu vrei.

Eu sunt recunoscătoare pentru trupul pe care-l am, trup ce-mi permite să fac tot ce trebuie să fac, să trăiesc. Suntem femei reale, cu forme voluptoase, cu celulită, vergeturi și grăsime. Și trebuie să ne mândrim cu asta!”, a spus Camila, citată de foxnews.ro.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter