Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Shawn Mendes (23 de ani) și Camila Cabello (24 de ani) s-au despărțit după 2 ani de relație. Pe 17 noiembrie, fostul cuplu a scris în mediul online: „Hei, dragilor, am decis să încheiem relația noastră romantică, dar iubirea dintre noi este mai puternică decât niciodată”.

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit

„Am început această relație ca cei mai buni prieteni și vom rămâne așa. Am apreciat și încă apreciem susținerea voastră”, au încheiat. Anunțul a surprins fanii perechii, soliștii părând mai îndrăgostiți decât niciodată cu mai puțin de o lună în urmă, de Halloween. Artiștii s-au costumat în ținute din folclorul mexican, în onoarea Zilei Morților, celebrată pe 1 noiembrie.

Soliștii au devenit un cuplu în vara anului 2019. În toamna aceluiași an, Camila a povestit cum s-a transformat relația lor dintr-una de prietenie într-una romantică. Perechea s-a cunoscut în anul 2015. În toamna respectivă, Camila și Shawn colaborează la piesa I Know What You Did Last Summer.

Ulterior, artiștii încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, fiind nevoiți să-și promoveze piesa tocmai lansată. În perioada următoare, fiecare începe o altă relație. În iunie 2019, artiștii se reunesc pentru a colabora la piesa Señorita.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Salma Hayek, apariție rară alături de unica ei fiică, Valentina, la premiera filmului „Eternals”

Cristiano Ronaldo, tată din nou. „Inimile noastre sunt pline de iubire”

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Solistul a fost acuzat că a lovit-o pe mama modelului

„A existat o perioadă în care nu am petrecut foarte mult timp împreună fiindcă eram amândoi ocupați, iar piesa Señorita a fost distractivă, pentru că am reușit să ne revedem așa cum am făcut-o când am lansat I Know What You Did Last Summer. În perioada de după Señorita ne-am apropiat foarte mult”, mărturisea Camila în octombrie 2019.

Într-un alt interviu, Camila a admis că s-a simțit atrasă de Shawn încă de la început. „În mod clar au fost sentimente, dar cred că eram mult prea mici pentru a ști ce să facem cu ele. Ceea ce am iubit întotdeauna la Shawn a fost felul în care radiază bunătate. Întotdeauna a fost atât de bun.”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii lui, Shawn a dezvăluit cum decurg întâlnirile dintre el și Camila: „Imediat ce ne trezim, bem prima cafea pe care o putem găsi. Ea bea jumătate, eu beau vreo trei. De cele mai multe ori, ieșim în orașe și țări diferite [din pricina jobului]. Căutăm ceva de mâncare, mâncăm, iar după o oră ne e din nou foame. Mai mâncăm ceva apoi ne uităm la un film, «Tangled» spre exemplu. Camila iubește filmul «Tangled»”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter