Camelia Potec și-a creștinat fetița. Cine au fost nașii. FOTO

De Mădălina Manole, pe
Camelia Potec și-a creștinat fetița și astfel s-a alăturat celor două mari evenimente din lumea mondenă care s-au petrecut în acest weekend: botezul fetiței Adelinei Pestrițu și cel al fetiței lui Mihai Petre.

Camelia Potec a devenit mamă pentru prima oară la începutul lunii septembrie. Fosta campioană olimpică la înot și actualmente Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și-a botezat fetița cu numele Caelia, iar nașii au fost întocmai Gabriela Szabo și soțul său, Zsolt Gyongyossy: „Începând din acest weekend am devenit și eu creștină”- Caelia Ioana (Gabriela). Mulțumim nașilor și întregii noastre familii pentru că au fost alături de noi în aceste momente atât de speciale. Revenim cu poze și mai multe detalii despre acest moment unic din viața noastră săptămâna viitoare.”, – a transmis Camelia Potec.

Camelia Potec și-a creștinat fetița. Cine au fost nașii. FOTO

Camelia Potec și tatăl fetiței sale se vor căsători anul viitor. Sportiva a rămas însărcinată la şase luni după ce l-a întâlnit  şi la o lună după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

Camelia Potec și-a creștinat fetița. Cine au fost nașii. FOTO

Cine este Camelia Potec

Camelia Potec este născută pe 19 februarie 1982, la Brăila. La Jocurile Olimpice din 2014, de la Atena, ea a câștigat medalia de aur la 200 metri liber. În plus, de-a lungul anilor, Camelia Potec a strâns în palmaresul său peste 200 de titluri naționale și internaționale. Din 2013 ea este președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Citește și – Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

Citește și – Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

Sursă foto: Arhivă Ringier, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter