Șerban Copoț și-a botezat fiica. Ce nume poartă micuța

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 iunie 2021, 17:02

În noiembrie 2020, artistul și prezentatorul TV Șerban Copoț (38 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Soția solistului, Roxana, a dat naștere unei fetițe. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar împreună mai au doi fii, Tedi (9 ani) și Alexandru (5 ani).

Șerban Copoț și-a botezat fiica. Ce nume poartă micuța

Pe 12 iunie, perechea și-a botezat fiica. Nașii micuței sunt Teddy Dumitrescu și soția lui, Ramona Dumitrescu Rusu. „Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră, pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârșit, pandemia a luat o pauză și am putut să ne vedem de viață.

Deși a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare și curcubee”, a scris cântărețul în mediul online, în dreptul a trei fotografii. „Este minunat atunci când prieteni dragi, Ramona și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale și devin părinți spirituali pentru comoara noastră.

Le mulțumim din suflet și suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niște nași așa frumoși și deștepți”, a mai scris Șerban în dreptul altor imagini. Mai multe fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

Citește și:

Tavi Colen, declarație emoționantă de dragoste pentru aniversarea iubitei lui, Emma Ștefan

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Alina Vidican și Claude Senhoreti au stabilit data nunții. „Suntem foarte încântați!”

În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, și cum această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că «meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului». P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban după nașterea fiicei lui.

Șerban Copoț: „Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie”

„Foarte multă lume e surprinsă că sunt atât de implicat în viața de familie și că am renunțat la cariera de artist ca să fiu alături de ei. E doar o pauză pe care mi-am luat-o. Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni. Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea”, mai spunea Șerban în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter