Adela Popescu și Radu Vâlcan au anulat botezul celui de-al treilea fiu

De Adelina Duinea, pe

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) au împreună trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni). Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie 2021. Mezinul, Adrian, ar fi trebuit să fie botezat azi, 10 septembrie, însă perechea a fost nevoită să anuleze evenimentul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au anulat botezul celui de-al treilea fiu

În cadrul ediției din 9 septembrie 2021, Adela a dezvăluit că s-a infectat cu SARS-CoV-2. În ziua următoare, Adela și Radu urmau să-și boteze cel de-al treilea fiu.

Fiindcă a fost nevoită să anuleze, organizatoarea evenimentului i-a trimis Adelei în dar un carusel de jucărie pentru Adrian. „Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm pe cel mic, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, scumpa mea ne-a trimis asta”, a scris Adela la Insta Story.

În carusel se dau trei purceluși, Adela povestind înainte de a treia naștere: „L-am întrebat [pe Alexandru] înainte să aflăm sexul copilului ce și-ar dori și el a spus: «Mama, nu sunt sigur dacă vreau să fim Ce trei purceluși – sunt trei băieței sau Eroii în pijamale – sunt doi băieți și o fetiță». Așadar, vom fi Cei trei purceluși”.

După contractarea noului coronavirus, Adela a declarat la Vorbește Lumea: „Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele. Mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. (…) M-am simțit rău, așa că am făcut testul COVID-19, care, din păcate, a ieșit pozitiv.

Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”.

Citește și:

Cum l-a cucerit Adela Popescu pe Radu Vâlcan. „Am fost simpli colegi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

La nici două luni de la naștere, Adela a revenit în platoul Vorbește Lumea. „A fost o demență, cumva, pe rețelele sociale, pentru că sunt două tabere, sunt mame care spus că vai, nu se poate să-ți părăsești puiul atât de devreme și altele care spun că e foarte important să faci ceea ce îți place, pentru că o mamă împlinită este o mamă care poate să fie acolo pentru copilul ei.

În ceea ce mă privește, în acest moment îmi dau seama că mă simt foarte bine. Am siguranța că nu am greșit, pentru că mă simt foarte bine. Eu știu că bebelușul este foarte bine îngrijit și nu lipsesc mult de acasă. E adevărat că dacă mă întorceam la muncă și trebuia să lipsesc 8 ore era mai complicat și probabil nu aș fi făcut-o. Dar așa, 4-5 ore, eu zic că ne descurcăm”, a declarat Adela.

„Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, dar trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult și o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș”, a mai spus prezentatoarea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter