Cabral, salariu uriaș la Pro TV. Cât câștigă celebrul prezentator pentru emisiunea „Ce spun românii”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 11:07
Cabral, unul dintre cei mai simpatici și îndrăgiți prezentatori de televiziune, se află la PRO TV din anul 2015, unde prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Show-ul se bucură de popularitate și a depășit 1000 de ediții.

Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte”, a spus Cabral în urmă cu câteva luni.

S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a mai spus el.

Citește și: Maria Constantin a uimit internetul. Cum arată cântăreața în costum de baie

După atâția ani pe micul ecran, lumea a început să se întrebe și ce salariu are Cabral la PRO TV.

Iar răspunsul vine de la Huff.ro. Potrivit acestei publicații, simpaticul prezentator ar avea un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Însă, averea lui Cabral este mărită și de pe urma profitului a două firme, una fiind Negru Production, înființată în anul 2004, unde este asociat cu sora lui, Artemis.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Cabral.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter