Încă o plecare neaşteptată de la Acasă Tv: Cabral. Vezi unde va avea o nouă emisiune!

De Geo Berciu, pe

După 14 ani în care Cabral Ibacka a fost imaginea postului Acasă Tv, prezentatorul tv a părăsit postul care l-a consacrat.

Spre deosebire de alţi colegi însă, Cabral nu a plecat la concurenţă, ci a rămas în curtea trustului. Mai exact, se alătură stației Pro TV unde va participa la o serie de „show-uri spectaculoase”, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Încă nu se cunosc detalii despre emisiunea pregătită de cel care a prezentat mulți ani emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat ca actor în telenovele de la Acasă TV precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Țigan” sau „Regina”.

În același comunicat de presă este anunțată și noua strategie a postului Acasă TV, care se va „concentra pe producții latino-americane, consolidându-și astfel poziționarea tradițională ca post TV de nișa, dedicat publicului feminin”.

În noua grilă a Acasă TV se regăsesc producții precum Soț de închiriat (Marido en alquiler) și Chemarea inimii (Dama y obrero) de la Telemundo, Pentru că te iubesc (De que te quiero, te quiero) și Spune-mi că ești a mea (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter