Cabral despre soția sa, Andreea Ibacka: „Mă ține în teroare”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 august 2020, 16:01
Andreea Ibacka a împlinit vârsta de 35 de ani pe data de 18 iunie 2020, iar Cabral, în stilul său caracteristic, i-a transmis o urare de la mulți ani sub forma unui mesaj.

Cabral a scris pe blogul său un text în care-și împărtățește în mod public emoțiile și sentimentele față de soția sa și mama celei de-a doua fetițe, Namiko. După cum bine ne așteptam, mesajul este unul de-a dreptul savuros: „Sigur, că viața trece știm cu toții. Că socotim trecerea asta în minute, zile, ani… este evident. Dar cred cu putere că viața este doar o colecție de momente frumoase. Eu așa o văd. Am în memorie multe clipe grele, cleioase, dificile.
Dar dacă mă pui să povestesc cum mi-a fost viața până acum, nu mă întreba de ce, aleg să povestesc de fiecare dată clipele fumoase. Clipe scurte sau prelungite, ordinare sau extraordinare, spectaculoase sau plate… eu așa-mi văd curgerea vieții.

Citește și – Oana Roman a slăbit spectaculos. Vedeta, acuzată că și-a făcut operație de micșorare a stomacului

Ea… a cam pus monopol de ceva ani încoace pe clipele mele frumoase. Nu e perfectă… așa cum sunt eu. Nu e minunată… așa cum sunt eu. Nu e ruptă din stele… așa cum sunt eu. E mai mișto de-atât, atunci când e (și când nu e… asta e, că nimeni nu-i perfect). A făcut 35. Frumoasă ca la 20. Veselă ca la 25. Muncitoare ca la 30.
Bătăioasă și aprigă ca la… 35. Că o fac fericită… e clar. Că mă ține în teroare… iar e clar. Că n-aș schimba nimic… sper că nu e evident. La mulți ani, puștoaico!” – a scris Cabral pe blogul său.

Citește și – Oana Radu s-a căsătorit: „Am spus DA pentru toată viața”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter