Cabral, cadou inedit pentru soția sa. Andreea Ibacka a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 20 august 2019, 13:47
Pe 18 august, Andreea Ibacka a împlinit 34 de ani, ocazia perfectă pentru ca soțul ei, Cabral, să-i pună la cale o petrecere surpriză de zile mari!

Cu ajutorul unor prieteni apropiați, Andreea a avut parte de o aniversare de neuitat – un party cu 80 de invitați, la care nici măcar nu se gândea, având în vedere că ea își sărbătorea ziua la mare, pe plajă, în familie.

În timp ce ei se bucurau de o aniversare liniștită la malul mării, în casa lor pregătirile erau în toi. Mobilă mutată, decorațiuni de tot felul, baloane colorate, un colț special dedicat fotografiilor instant, mâncare pentru toate gusturile, cocktail-uri și… o furgonetă cu burgeri, parcată în curte!

80 de prieteni s-au adunat în casa Andreei și a lui Cabral pentru a-i ura toate cele bune acesteia și pentru a se distra împreună.

Așa cum era de așteptat, Andreea a fost impresionată până la lacrimi de surpriza soțului ei, a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți și a mărturisit că prima aniversare alături de fetița ei e cea mai frumoasă! Iată și înregistrarea video!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter