Bunicul lui Speak a murit din cauza COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 noiembrie 2021, 17:21

Speak (34 de ani) a dezvăluit în mediul online că ultimul lui bunic a murit din cauza COVID-19. Potrivit artistului, bunicul lui nu a vrut să se vaccineze. Inițial, în ciuda contractării virusului SARS-CoV-2, bărbatul nu a acceptat nici ajutorul medicilor, fiindcă nu a crezut în această afecțiune.

Bunicul lui Speak a murit din cauza COVID-19

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toți bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze pentru că nu a crezut în virus, pentru că așa a văzut el la unul sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus”, a scris Speak pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și cu bunicul lui.

„A început să creadă când plămânii lui mai funcționau doar la 40% din capacitate, când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. 🖤 Te iubesc, bunicule! 🖤 P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinați-vă părinții și bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a încheiat solistul.

„Îmi pare rău. Nimeni nu merită să moară dar, din păcate, televiziunile de extremă ucid cu «dubiile» lor și teoriile aruncate pe sticlă pentru audiență”, a comentat jurnalistul George Buhnici (40 de ani).

CONȚINUT VIDEO UNICA

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Cum l-a așteptat Ștefania pe Speak acasă de Dragobete?

Cum și-a câștigat Speak primii bani. „N-am făcut carieră din asta”

„Condoleanțe! Așa mi-am pierdut ambii bunici din partea mamei, acum o săptămână și jumătate. Amândoi au avut SARS-CoV-2. Nu s-au vaccinat pentru că ei credeau în ceea ce spunea orice prost pseudospecialist în virusologie. Mass-media care nu încurajează vaccinarea și virusul ucid. Dumnezeu să-l ierte!”, a mai scris cineva.

Speak formează din anul 2017 un cuplu cu solista și dansatoarea Ștefania Cristina. Perechea s-a logodit la sfârșitul anului 2019, în timpul filmărilor sezonului 3 „Asia Express”. Din cauza pandemiei, cuplul este obligat să-și amâne nunta.

„Păi, cu pandemia asta… la noi nu este vorba despre a semna un act, ci despre a avea parte de momente unice. Și, momentan, trăim niște vremuri în care nu putem risca un eveniment pe care îl vom face o singură dată în viață”, a scris Speak la Insta Story.

În mai 2020, perechea a dezvăluit pe cine au ales să le fie nași. „Vrem să ne gătească Sorin (n.red.: Bontea). Așa am și vorbit cu el. Nașii sunt aleși demult, prietenii noștri Monica Munteanu și soțul ei”, a mărturisit Speak, pentru OK! Magazine.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter