Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii. Care este motivul

De Unica.ro, pe
Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în timpul emisiunii Ferma transmisă la Pro Tv. Cei doi s-au căsătorit imediat ce filmările s-au terminat, însă, din păcate, se pare că cei doi nu pot deveni părinți.

Brigitte și Florin Pastramă nu pot avea copii și problema nu este la ea, ci la soțul său. Brigitte are deja doi copii, din două relații diferite: pe Sara, mezina familiei, rodul poveștii de iubire cu Ovidiu Torj, și pe Robert, în vârstă de 19 ani, rezultatul mariajului cu omul de afaceri Octavian Sfăt. Cu toate astea, Brigitte Sfăt a rămas însărcinată cu Florin Pastramă în urma tratamentelor de reproducere asistată, însă nu a putut să o ducă la capăt.

Brigitte Pastramă a plătit 6000 de euro și s-a îngrășat 10 kilograme în urma acestei intervenții, astfel că a decis să încerce să rămână gravidă cu soțul său pe cale naturală. Ei bine, se pare că problema este întocmai la Florin Pastramă care, conform click.ro, ar avea o anomalie care îi afectează fertilitatea dezvoltată ca urmare a suplimentelor alimentare pe care le lua pentru creșterea masei musculare atunci când mergea la sală:

„Brigitte a decis să nu mai meargă la nici o clinică de fertilizare. A chletuit deja circa 6.000 de euro, s-a chinuit foarte mult şi s-a îngrăşat 10 kg din cauza tratamentului. Nici acum nu a reuşit să revină la silueta de altădată. A hotărât să încerce doar pe cale naturală. Ea are doi copii, aşa că dacă se mai întâmplă natural e bine, dacă nu, nu e problemă”, – a povestit o sursă din anturajul soţilor Pastramă.

Vezi imagini cu Brigitte și Florin Pastramă în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter