Brigitte și Florin Pastramă se mută în Dubai. Cei doi și-au ales deja apartamentul de lux pe care îl vor lua

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 februarie 2021, 17:12

Brigitte și Florin Pastramă au planuri mari pentru anul acesta. Cei doi vor să-și ia o casă în Dubai unde să stea cât timp în România vreme este rece și mohorâtă.

Cuplul a făcut deja demersurile pentru procedura de cumpărare a unui apartament cu trei camere în Dubai și primul pas este achitarea unui avans de 180.000 de euro. Brigitte a decis să vândă locuința din București pentru a putea acoperi prețul noii locuițne de lux.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ne gândim la investiția noastră și ne dorim să achiziționăm o casă cu trei camere. Vreau casă în Dubai, pentru că vreau să-mi petrec jumătate din timp acolo, căci aici e criză, ăsta e visul meu. Dacă vând apartamentul de pe Nordului, vreau să investesc într-un spațiu din Dubai, e mai profitabil. Trebuie să dăm un avans de cam 180.000 de euro, cam mult, dar este dorința mea”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Anul 2020 a fost unul cu probleme financiare pentru Brigitte și Florin, ei fiind nevoiți să închidă shaormeria pe care o deschiseseră în primăvară și să o scoată la vânzare cu 57.000 de euro.

„Florin era starul shaormeriei, eu spălam pe la cratițe, el doar ieșea afară să dea interviuri. Toate bussines-urile mele s-au dus însă în cap pe pandemie”, a mai spus Brigitte.

Citeşte şi: Brigitte Pastramă așteaptă un copil? Anunțul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase

Tot din lipsa banilor, Briggite și-a concediat și femeia din casă pe care o plătea lunar cu 1.000 de euro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter