Florin Pastramă, suspect de COVID-19. Mama lui ar fi fost infectată cu noul coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 octombrie 2020, 17:24
După ce mama sa ar fi fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și Florin Pastramă ar fi suspect de COVID-19. Soțul lui Brigitte ar fi ajuns la spital după ce a prezentat simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2. 

La câteva zile după ce mama sa ar fi aflat că este infectată cu noul coronavirus, se pare că și Florin Pastramă a început să aibă simptome specifice COVID-19. Potrivit unei persoane din anturajul soților Pastramă, bărbatul ar fi avut febră și ar fi chemat salvarea, care l-ar fi transportat la spital.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19”, a declarat sursa pentru cancan.ro.

Vestea vine după ce soții Pastramă au fost protagoniștii unui episod extrem de violent, care a avut loc în parcarea unui supermarket. Martorii l-au filmat pe Florin Pastramă în timp ce își agresa soția, atât fizic, cât și verbal. Iar astfel de scene au fost surprinse și în trecut.

Citește și: Fiul lui Brigitte Sfăt îi ia apărarea lui Florin Pastramă, după ce a bătut-o în stradă pe mama sa: Eu îl înțeleg

Fostul model Brigitte Sfăt și afaceristul Florin Pastramă s-au cunoscut în cadrul show-ului „Ferma”. Cei doi s-au căsătorit în mai 2019.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter