Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. De ce sunt acuzați cei doi

De Unica.ro, pe
Polițiștii au percheziționat joi dimineață casa soților Brigitte și Florin Pastramă. Aceștia sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute, folosindu-se de numele unor branduri de lux. 

Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut pe tot parcursul anului 2020 măști de protecție contrafăcute, cu numele unor branduri de lux, cum ar fi Gucci, Louis Vuitton și Fendi. Cei doi ar fi vândut sute de bucăți, cu prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei pentru fiecare mască.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru infracțiunea de contrafacere a unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute, potrivit Digi24. Perchezițiile ce au avut loc în această dimineață au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

Citește și: Cristina Cioran, despre o problemă delicată pe care o are: Este în exteriorul uterului și crește odată cu bebelușul!

Regina Elisabeta a II-a se ține de glume. Ce a făcut suverana Angliei în timpul unui eveniment politic

Cătălin Botezatu, de urgență la spital. Cum se simte acum designerul

Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Pe lângă faptul că soții Pastramă nu aveau dreptul să folosească numele mărcilor de lux, anchetatorii spun că măștile era contrafăcute și nu ofereau protecție. Pe numele celor doi s-ar fi emis mandate de aducere și vor fi nevoiți să meargă la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter