Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „Eu sunt victima”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 10:31
Brigitte Pastramă a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta a spus că a fost nevoită să evite un șofer care a intrat pe contrasens și i-a transmis un mesaj acestuia. 

Brigitte Pastramă a povestit că accidentul s-a produs din cauza unui șofer care a intrat cu viteză pe contrasens. Pentru a-l evita, aceasta a tras de volan și a intrat în altă mașină și și-a lovit bolidul de lux de un stâlp. După ce a ajuns acasă, vedeta i-a transmis și un mesaj șoferului.

„Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp. Așa e când oamenii conduc cu viteză pe contrasens”, a povestit aceasta.

Citește și: Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ginei Pistol și lui Smiley: Această familie se vrea a fi pe un high așa

Cu cine a vorbit la telefon Elodia în ziua dispariției

EXCLUSIV! Cum se reface Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Oana Roman se va opera în toamnă: „Am o singură problemă”

Brigitte Pastramă: „Domnul să te binecuvânteze, nesimțitule!”

„Nu eu, eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze! Asta este, ni se întâmplă toate numai nouă”, a completat Brigitte Pastramă.

Vedeta și soțul ei s-au apucat de renovări în casă și în curte, dar nici la acest capitol lucrurile nu le-au mers așa cum și-au propus. Aceasta a mărturisit că unul dintre muncitori a renunțat la lucrare, deși i-a pus să cumpere materiale de construcții de zeci de milioane.

„Băiatul care a închis terasa de deasupra s-a gândit că dacă tot ni s-au întâmplat atâtea lucruri, să nu mai vină nici el. A zis că m-am uitat de sus la el și s-a gândit să nu mai vină. După ce și-a luat banii de manoperă, mi-a lăsat lemnele în curte”, a mai spus aceasta supărată.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter