Brad Pitt, dezvăluiri din viața personală: „Mi-am dorit să fiu jurnalist”

De Oana Savin, pe
Brad Pitt a făcut câteva dezvăluiri din viața sa personală. Celebrul actor spune că îi place să se afle în atenția publicului, dar atunci când ajunge acasă vrea sa fie doar o persoană normală.

Sunt actor pentru că așa simt. Nu am urmărit niciodată banii sau faima. (…) A spune povești este pasiunea mea. De aceea îmi place să fiu atât actor cât și producător”, a declarat Brad Pitt pentru El Mundo.

Acesta a fost întrebat dacă este deranjat să se afle tot timpul în centrul atenției.

„Să fii Brad Pitt toată ziua poate să fie un pic deranjant, dar încerc ăs îl las pe actor pe platourile de filmare. Când ajung acasă sunt doar Brad”, a răspuns actorul de la Hollywood.

„E plăcut să fiu recunoscut pentru că acest lucru îmi dă încredere în mine. Mi-e foarte clar că nu am greșit atunci când am ales să fiu actor, deși mi-am dorit să fiu jurnalist. Ceea ce mă deranjează când vine vorba de celebritate este invadarea vieții personale. Îl invidiez, de exemplu, pe Robert Redford, care a reușit să își trăiască viața fără să fie deranjat de nimeni”, a explicat Pitt.

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Acesta a fost căsătorit cu Jennifer Aniston, de care a divorțat în momentul în care a cunoscut-o pe Angelina Jolie pe platourile de filmare ale „Mr. & Mrs. Smith”. Cei doi au avut o relație de 10 ani și o căsnicie care a durat doar doi ani. Au de cis să divorțeze în 2016, iar în prezent împart custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter