Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 11:03

Brad Pitt (57 de ani) a fost surprins „flirtând” cu Andra Day (36 de ani) la gala premiilor Oscar de anul acesta, relatează The Sun. Perechea ar fi făcut „schimb de numere de telefon” în timpul evenimentului care a avut loc luna trecută în Los Angeles, SUA.

Actorul a înmânat unul dintre premii, în timp ce actrița în vârstă de 36 de ani a fost nominalizată în categoria cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul lui Billie Holiday din producția The United States vs. Billie Holiday.

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day

O sursă a declarat pentru The Mirror: „Flirtau în culise și a părut că au făcut schimb de numere de telefon. Ar putea fi o relație profesională, dar câțiva dintre prietenii lui Brad au vorbit despre ce cuplu grozav ar forma împreună”.

Știrea vine la scurt timp după ce actorul a primit custodia comună a copiilor lui cu fosta soție, Angelina Jolie (45 de ani). Brad și Angelina au format un cuplu între anii 2004 și 2016.

Fosta pereche are șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (19 ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (12 ani). Potrivit Daily Mail, o altercație între Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016.

„Maddox nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține”, spunea o sursă la începutul anului acesta. Potrivit unei alte surse, actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc.

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Filme în care actorii din rolurile principale s-au iubit cu adevărat și în viața reală

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat în urma unei investigații pentru abuz. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor după un incident petrecut între Brad și Maddox într-un avion privat.

Relația dintre Brad și Angelina a început anevoios

Jennifer Aniston (52 de ani) și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani înainte de a divorța. În timp ce încă formau un cuplu, Brad a început filmările producției Mr. & Mrs. Smith, alături de Angelina Jolie. Vorbind cu publicația Vanity Fair, Jennifer a detaliat prima și ultima ei întâlnire cu Jolie.

Actrița a mărturisit că s-a întâlnit cu Jolie într-o parcare înaintea începerii proiectului Mr. & Mrs. Smith, menționându-i Angelinei cât de încântat este soțul ei să lucreze cu ea. Doar câteva luni mai târziu, Jennifer și Brad au divorțat, iar Angelina și actorul și-au început relația.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter